Költözés, bútorszállítás előtti hasznos tanácsok Költöztetéskor, költözéskor, bútorszállításkor kérjük, figyeljen a tehergépjármű számára szükséges parkolóhely kialakítására, elfoglalására és annak méretére a fel- és lepakolási címen, hogy autónk a munkavégzés során garantáltan elférjen! A megfelelő beálláshoz átlagosan 3-4 személyautónyi helyre van szükségünk.

Csomagolás, csomagolóanyag?
Bízza ránk a munkát!
Kívánságára a csomagolóanyagot, a mobilszekrényeket, a költöztető kartondobozokat biztosítani tudjuk. A páncélszekrények szállításához alátétet, míg a bútorok felületi károsodásának elkerülése érdekében pokrócokat, megfelelő kialakítású kartonokat használunk. Amennyiben a csomagolást Ön végzi el, kérjük, feliratozza megfelelően dobozait, csomagjait – különös tekintettel a törékeny tárgyakat tartalmazó csomagokra!

Mi gondoltunk a biztosításra is!
Alapáraink a szükséges felelősségbiztosítást tartalmazzák! Antik bútor, értékes hangszer stb. esetén nem kell emiatt aggódnia! Cégünknek (mint Magyarország legrégebbi költöztető vállalatának) az egyik specialitása nem más, mint az antik bútorok és kényes hangszerek biztonságos szállítása.

Költözés rémálmok nélkül
A költözés, a bútorszállítás vitathatatlanul nagy pszichológiai megterheléssel jár. Éppen ezért igyekszünk jó szóval és magas fokú felszereltséggel biztosítani azt, hogy a költözés ne legyen rémálom, hogy a megrendelő tudja, hogy vigyázunk az értékeire. Mert ha velünk költözik, az egészen más!

Bútorszállítás
Ügyfeleinket számos jó tanáccsal igyekszünk segíteni már a bútorszállításra való felkészülésben is.

Miben más a Profi Költöztetés?

A magyarországi költöztető vállalkozások közül a PROFI KÖLTÖZTETÉS a legrégebbi költöztető. A társaság 1981-ben alakúlt meg és az elmúlt közel 35 év óta folyamatosan költöztetéssel és az ahhoz kapcsolódó járulékos tevékenységekkel (pl. raktározás, csomagolásbútorszerelés foglalkozik.<

Cégünk 3.5 tonna és 10 tonna közötti tehegépjárművekkel rendelkezik, miközben a konkurens  cégek  nagy  része szinte kizárólag kisméretű, 3.5 t.-ás teherautóval dolgozik.  Az  extra  nagy raktérfogatú szerelvényekkel, gyorsabb, költséghatékonyabb költöztetés végzünk.

költöztetés

Kizárólag cégünk rendelkezik a költöztető cégek közül olyan speciális felépítménnyel (raktérrel) ami kimondottan költöztetésre  lett tervezve.  Ez  a párnázott rakteret, doboz-festmény-képtárolót foglalja magában.

profi cég

A párnázott raktér maximális védelmet nyújt az ingóságok szállításához.

koltoztetes.hu

A teherautó dobozkészlete megfelelő csomagolási kapacítást biztosít akár a legnagyobb háztartások apróságainak becsomagolásához is.

profin

A raktérben található speciális rekeszek, teljes védelmet biztosítanak a festmények, képek, tükrök biztonságos szállításához.

profik

Kizárólag cégünk tud olyan magas létszámú költöztető csapatot biztosítani, aminek köszönhetően a nagyobb munkákat is sokkal gyorsabban végezzük el.

költöztető

És amire a legbüszkébbek vagyunk: amennyiben átlép a cégtörténet menüpontra, láthat olyan teherautókat amelyeket a 80-as években használtunk. Azok a telefonszámok amelyek ezen teherautók oldalán szerepelnek, még mai is aktuálisak! Ezeken a telefonszámokon még ma is elérhetőek vagyunk!

iroda

A hét minden napján 07-19 óra között biztosítjuk telefonos ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatfelvételt.
Végül, de nem utolsósorban, szolgáltatásunkat az országban példa nélküli minőséggel és versenyképes áron végezzük.